Μάθε πώς λειτουργεί το bitcoinCashback!

1. Δωρεάν εγγραφή

Η εγγραφή είναι απαραίτητη και σου επιτρέπει να μαζεύεις τα χρήματα σε Bitcoins. Χωρίς την εγγραφή, δεν μπορείς να έχεις επιστροφή χρημάτων.

2. Αγορά

Πολύ απλά, βρες το κατάστημα που σε ενδιαφέρει μέσα από το BitcoinCashback και ακολούθα τον σύνδεσμο ώστε να μεταφερθείς στο κατάστημα που θέλεις.

3. Επιστροφή

Εφόσον μεταφερθείς στο κατάστημα που θέλεις, απλά κάνε την αγορά σου. Δεν χρειάζεται κανένα επιπλέον βήμα ώστε να πάρεις cashback. Όλα συμβαίνουν στο παρασκήνιο.

Συχνές ερωτήσεις

Τι γίνεται σε περίπτωση μη καταγραφής μιας αγοράς;

Σε περίπτωση μη καταγραφής μιας αγοράς, λάθους ποσού καταγραφής, αμφισβήτησης status μιας συναλλαγής (π.χ. λανθασμένη ακύρωση) ή οποιαδήποτε ερώτησης / απορίας που έχετε με οποιαδήποτε αγορά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το bitcoinCashback.gr και όχι με το κατάστημα που κάνατε την αγορά.

Πώς κερδίζω επιστροφή χρημάτων;

Κερδίζεις επιστροφή χρημάτων σε bitcoin κάθε φορά που πατάς κάποιο σύνδεσμο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα στο BitcoinCashback.gr

Αλήθεια παίρνω επιστροφή χρημάτων σε Bitcoin;

Εννοείται και είναι αλήθεια. Όπως άλλες σελίδες προσφέρουν την επιστροφή σε ευρώ, εμείς στα επιστρέφουμε σε κρυπτονόμισμα Bitcoin.

Έχει κόστος η υπηρεσία;

Όχι, δεν υπάρχει κανένα κόστος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να δημιουργήσεις έναν

Γιατί να επιλέξω επιστροφή χρημάτων σε Bitcoin και όχι ευρώ;

Δες το κρυπτονόμισμα ως μια επένδυση. Μια επιστροφή π.χ. 20€ σε Bitcoin σήμερα, θα έχει πιθανόν μεγαλύτερη αξία απ’ ότι χθες. Τα κρυπτονομίσματα είναι εδώ για να μείνουν και ειδικοί λένε πως είναι το μέλλον. 

Πώς γίνεται η πληρωμής χρημάτων;

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να εισπράξετε την επιστροφή χρημάτων σας: μέσω του bitcoin πορτοφολιού σας. Δείτε εδώ πως να ανοίξετε ένα

Υπάρχει χρέωση για την αποστολή;

Όχι, δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής. Στην κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιβαρύνουν εμάς.

Τι γίνεται αν δεν λάβω την πληρωμή μου;

Το BitcoinCashback δεν φέρει καμία ευθύνη εάν η διεύθυνση που έχει δηλώσει ο χρήστης είναι λανθασμένη. Δεν υπάρχει δυνατότητα αντιστροφής ή νέας πληρωμής. Σας παρακαλούμε να ελέγχετε πολύ προσεκτικά τη διεύθυνση που καταχωρείτε.

Υπάρχει ελάχιστο όριο για την ανάληψη χρημάτων;

Ναι, αλλά το ελάχιστο ποσό για την επιστροφή χρημάτων είναι μόλις 10€. Τότε μπορείς να ζητήσεις πληρωμή μέσα από το προφιλ σου.

Γιατί απορρίφθηκε η επιστροφή μου;

Συμβαίνει ότι η επιστροφή χρημάτων μπορεί να απορριφθεί από τον έμπορο. Είναι δύσκολο να περιγράψουμε όλες τις περιπτώσεις, εφόσον δεν γνωρίζουμε τα βήματα που έκανες, αλλά μπορούμε να σου δώσουμε μια γενική εικόνα των πιο συχνών περιπτώσεων στις οποίες απορρίπτεται η επιστροφή μετρητών.

  • Ακύρωση παραγγελίας
  • Αλλαγή παραγγελίας ή προϊόντων
  • Δεν έγινε ποτέ η πληρωμή της
  • Επιστροφή της παραγγελίας μετά την αποστολή/παραλαβή της
  • Δόλια συναλλαγή
  • Αποτυχία συναλλαγής
  • Παραβίαση Όρων

Χρησιμοποιώ ad blocker. Θα καταγραφεί η αγορά μου;

Μάλλον όχι. Αν υπάρχει εγκατεστημένος ad blocker στον browser που χρησιμοποιείς όταν πραγματοποιείς μια αγορά, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η αγορά σου να μην καταγραφεί.

Τι προτείνουμε; Για να είσαι σίγουρος πως θα κερδίσεις επιστροφή χρημάτων, καλό είναι να αφαιρέσεις τελείως τον ad blocker από τον browser σου (κάποιες φορές δεν αρκεί μόνο να τον απενεργοποιήσεις), είτε να χρησιμοποιήσεις έναν άλλο browser χωρίς ad blocker ή άλλα πρόσθετα.

Έχω κάποια άλλη ερώτηση

Για κάθε άλλη ερώτηση, μπορείς να μας στείλεις email στο info[at]bitcoincashback.gr

Γίνε μέλος του BitcoinCashback εντελώς δωρεάν και κέρδισε 2€

bitcoinCashback
Logo
Δημιουργία λογαριασμού
Reset Password